Det här tjusiga receptet på laxfilé med pumpa- och kantarellrisotto är en riktig höjdare med lena och gudomliga smaker. Stärkelsen i pumpan och kantarellerna ger risotton den perfekta krämigheten. Servera med stekt lax och spenatsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2011
Rätten är fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: ersätt ost med mjölkfritt ostalternativ, t ex tofu.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Kontrollera innehållet i buljong eller fond för samtliga allergener.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Krister
2011-11-10Gott men väldigt mkt jobb. Pumpan var svårskalad, inte mkt smack, stor passning av risotton, ingen maträtt att tillaga när många är hungriga :0{
Carolin
2011-11-03Gott!!