Burgare kommer i många olika varianter och brukar ofta vara en hit för hela familjen. Här bjuds det på supersmarriga laxburgare med en svalkande Rhode Islanddressing på crème fraiche, ketchup och senap. Toppa burgarna med sås, färsk tomat och sallad och servera med klyftpotatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det här var sämsta maten hittills. Uttråkig smak på laxen.
Ing-marie
2016-09-22Tråkigt och inte gott!
Annika
2016-09-17Inte gott!
Hanna
2016-09-14