Laxburgare i pitabröd med kikärtor och vitlöksdressing
Om du vill servera laxburgare till middag passar det ypperligt att lägga dem i pitabröd med en dressing av kikärtor, tomater och crème fraiche med vitlökssmak. Laxburgarna trivs gott tillsammans med vitlöksdressingen och är lätta att äta i pitabröd.
Ingredienser
4 portioner
1 burk kikärtor (à 400 g)
2 tomater
70 g orientalisk salladsmix
2 dl crème fraiche med vitlök och örter
salt
peppar
1 citron
1 tsk matfett
4 laxburgare (chili)
4 pitabröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2766 KJ / 659 kCal
Fett27.6 g
Kommentar
Gott, mättande, och definitivt enkelt, men... vad det gäller salladen med creme fraiche så skulle en vanlig sallad funka lika bra, kanske till och med lite bättre.
Tina
2010-12-18