Lax- och kaprisburgare med senapscrème

5
6
Lax- och kaprisburgare med senapscrème

Lättlagade och aptitliga laxburgare med smak av kapris och gräslök som serveras med en utsökt senapscrème. Dessa laxburgare blir snabbt favoritmiddagen. Servera lax- och kaprisburgarna och senapscrèmen med kokt potatis och sallad.

Lax- och kaprisburgare med senapscrème

Ingredienser

4 portioner
600 g potatis
500 g laxfilé
1 st ägg
2 msk kapris
2 msk finhackad gräslök
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
olja till stekning
2 dl mini fraiche
1 - 1 1/2 msk grov sötstark senap
peppar
150 g spröda salladsblad

Gör så här

I näringsberäkningen frukten som är föreslagen som efterrätt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Johanna

2003-05-17

Mycket gott och snabblagat. En av våra favoritsöndagsmiddagar.Passar alla åldrar.

Birgitta

2002-09-12

Håller med Lena Rognes komentar

Birgitta

2002-09-12

Varför har ni inte satt in mängd och vilken lax det skall vara eftersom ni har fått den frågan

Näringsvärde per portion

Energi 2105 KJ / 516 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden