Lax- och kaprisburgare med senapscrème
Lättlagade och aptitliga laxburgare med smak av kapris och gräslök som serveras med en utsökt senapscrème. Dessa laxburgare blir snabbt favoritmiddagen. Servera lax- och kaprisburgarna och senapscrèmen med kokt potatis och sallad.
Ingredienser
4 portioner
600 g potatis
500 g laxfilé
1 st ägg
2 msk kapris
2 msk finhackad gräslök
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
olja till stekning
2 dl mini fraiche
1 - 1 1/2 msk grov sötstark senap
peppar
150 g spröda salladsblad
Gör så här
I näringsberäkningen frukten som är föreslagen som efterrätt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2105 KJ / 516 kCal
Fett23.4 g
Kommentarer
Mycket gott och snabblagat. En av våra favoritsöndagsmiddagar.Passar alla åldrar.
Johanna
2003-05-17Håller med Lena Rognes komentar
Birgitta
2002-09-12Varför har ni inte satt in mängd och vilken lax det skall vara eftersom ni har fått den frågan
Birgitta
2002-09-12