Krispiga laxburgare

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
1
Krispiga laxburgare

Hemligheten till dessa frasiga fiskburgare heter panko – det japanska ströbröd som gör allt lite mer krispigt. Med kvarg, senap och grovhackad kapris får du en oförglömlig sås till fisken. Servera det hela med rostad potatis och en sallad av tomat, lök och citron. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2014

Krispiga laxburgare

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
1 msk olja
salt
svartpeppar
2 dl kvarg (10 %)
1 msk senap
3 msk kapris

Laxburgare

ca 600 g laxfilé
1/2 tsk salt
1 krm peppar
3 dl panko
2 msk olja
1 silverlök
2 tomater
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat

Kommentar

Riktigt goda laxburgare,gjorde annan sås men det är ju smaksak

Eva

2021-10-17

Näringsvärde per portion

Energi3134 KJ / 750 kCal
Fett34 g
Kolhydrater65.9 g
Protein42.1 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Jordgubbspaket med limekvarg
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispig lax med rädisor och persiljekräm
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemlagad färskost med mynta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Halloumisallad med citron- och gurkröra
Betyg 4.3 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Oströra
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga