Krispiga laxburgare
Hemligheten till dessa frasiga fiskburgare heter panko – det japanska ströbröd som gör allt lite mer krispigt. Med kvarg, senap och grovhackad kapris får du en oförglömlig sås till fisken. Servera det hela med rostad potatis och en sallad av tomat, lök och citron. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2014
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
1 msk olja
salt
svartpeppar
2 dl kvarg (10 %)
1 msk senap
3 msk kapris
Laxburgare
ca 600 g laxfilé
1/2 tsk salt
1 krm peppar
3 dl panko
2 msk olja
1 silverlök
2 tomater
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3134 KJ / 750 kCal
Fett34 g
Kolhydrater65.9 g
Protein42.1 g
Kommentar
Riktigt goda laxburgare,gjorde annan sås men det är ju smaksak
Eva
2021-10-17