Lax med potatissallad
Somrigt och lätt! Så är den här härliga rätten med halstrad lax och en potatissallad med fransk vinägrett med senap, vinäger och olivolja.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2012
Ingredienser
4 portioner
4 bitar fryst laxfilé (à 125 g)
400 g fast potatis
2 morötter
1/2 blomkålshuvud
3 msk vatten
2 msk senap
2 msk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
salt
peppar
1 påse färsk bladspenat (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1642 KJ / 392 kCal
Fett18.5 g
Kolhydrater26.3 g
Protein27.4 g
Kommentar
Var väldigt gott......... men bladspenat smakar ingenting, får bytas ut till något annat eller uteslutas. Varför betala för något som inte ger något?
Birgitta
2012-04-16