Lax i rispapper med avokado och mango

7
0
Lax i rispapper med avokado och mango

Modernt och spännande är bara förnamnet på detta recept. Lax i rispapper med avokado och mango tillagar du snabbt och relativt enkelt. Råvarorna som laxfilé, rättika, groddar, rispapper, mango och avokado gör denna rätt smakfull och god.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Lax i rispapper med avokado och mango

Ingredienser

4 portioner
300 g laxfilé (måste ha varit fryst i 3-5 dygn)
1 avokado
1 mogen mango
1/3 rättika (1/4 rättika motsvarar ca 150 g)
4 romansalladsblad
4 msk groddar
4 rispapper

Dipp

1 dl japansk soja
4 kvistar koriander

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på de färdiga produkter som används. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer