Lax i rispapper med avokado och mango

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Lax i rispapper med avokado och mango

Modernt och spännande är bara förnamnet på detta recept. Lax i rispapper med avokado och mango tillagar du snabbt och relativt enkelt. Råvarorna som laxfilé, rättika, groddar, rispapper, mango och avokado gör denna rätt smakfull och god.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Lax i rispapper med avokado och mango

Ingredienser

4 portioner
300 g  laxfilé (måste ha varit fryst i 3-5 dygn)
1   avokado
1   mogen mango
1/3   rättika (1/4 rättika motsvarar ca 150 g)
4   romansalladsblad
4 msk  groddar
4   rispapper

Dipp

1 dl  japansk soja
4   kvistar koriander

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på de färdiga produkter som används. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mango »cannelloni«
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sashimi med risnudlar och pepparrot
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Japansk rättiksallad
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxsashimi
Betyg 3.2 av 5.
270 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsomelett med japanska influenser
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frasig laxtartar på friterat rispapper
Betyg 3.5 av 5.
45 personer har röstat
Under 60 min att tillaga