Lax i rispapper med avokado och mango

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Lax i rispapper med avokado och mango

Modernt och spännande är bara förnamnet på detta recept. Lax i rispapper med avokado och mango tillagar du snabbt och relativt enkelt. Råvarorna som laxfilé, rättika, groddar, rispapper, mango och avokado gör denna rätt smakfull och god.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Lax i rispapper med avokado och mango

Ingredienser

4 portioner
300 g laxfilé (måste ha varit fryst i 3-5 dygn)
1 avokado
1 mogen mango
1/3 rättika (1/4 rättika motsvarar ca 150 g)
4 romansalladsblad
4 msk groddar
4 rispapper

Dipp

1 dl japansk soja
4 kvistar koriander

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Inlagd rättika
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sashimi med risnudlar och pepparrot
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Japansk rättiksallad
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mango »cannelloni«
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rättika med äpple och senapsfrö
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga