Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Nudelsoppa med färdiggrillad kyckling och sockerärtor

Är du på jakt efter ett recept med färdiggrillad kyckling? Då har du hittar rätt! Här låter vi kycklingen ta plats tillsammans med sockerärtor i en smakrik nudelsoppa på färdig grytbas med thailändska smaker. Snabbt och enkelt!

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Plocka kycklingköttet i mindre bitar. Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Värm grytbasen i en kastrull, späd ev med vatten till önskad konsistens. Tillsätt sockerärtorna och låt koka upp.  
  2. Fördela risnudlar och kyckling i skålar, häll över den varma grytbasen.
  3. Till servering: Toppa med koriander och servera med limeklyftor.

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 grillad kyckling
  • 1 förp risnudlar (à 180 g)
  • 2 förp laktovegetarisk thai grytbas (à 400 g)
  • 250 g frysta sockerärtor
Till servering
  • färsk koriander
  • limeklyftor
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2666 kJ / 646 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer