Nudelsoppa med färdiggrillad kyckling och sockerärtor
Är du på jakt efter ett recept med färdiggrillad kyckling? Då har du hittar rätt! Här låter vi kycklingen ta plats tillsammans med sockerärtor i en smakrik nudelsoppa på färdig grytbas med thailändska smaker. Snabbt och enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Ingredienser
4 portioner
1/2 grillad kyckling
1 förp risnudlar (à 180 g)
2 förp laktovegetarisk thai grytbas (à 400 g)
250 g frysta sockerärtor
Till servering
färsk koriander
limeklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2666 KJ / 646 kCal
Fett36 g
Salt3.83 g
Kolhydrater52 g
Protein22 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Använt Keldas thaisoppa, den är stark
Anna
2023-04-18Snabbt och enkelt och hyfsat gott!
Malin
2020-04-19Jättegott! Vi brukar läggs till minimajs och vattenkastanjer och lite extra lime för att få till lite mer syra. Blir perfekt 👌
Lina
2020-03-01