Lax- & färskostterrin

Lax- och färskostterrin är utmärkt att servera som förrätt men kan även förgylla ditt julbord. Den mumsiga terrinen innehåller läckra bitar av rökt lax som sveps in i en krämig röra av philadelphiaost och crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Ingredienser
10 portioner
200 g rökt lax
4 gelatinblad
2 dl crème fraiche
200 g färskost
juicen av 1/2 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blivit en klassiker hos oss och vi söker receptet varje år. Tack för att receptet finns utbildat :-)
Efva
2013-12-02Jättegott som förrätt med ruccolasallad, några körsbärstomater och en liten brödbit till.
Marianne
2012-01-29I texten i pkt 3 står det att man skall smälta gelatinet i citronjuice. Hur mycket? står ej i receptet, någon som vet?
Jens
2009-12-23