Lättrimmad gurka med kolja och dillsås

Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lättrimmad gurka med kolja och dillsås

En fantastisk och färggrann fiskrätt med smakfulla ingredienser som koljafilé, schalottenlök, vitt vin, vispgrädde, gurka och dill. Koljan har en himmelsk konsistens som fullkomligt smälter i munnen och denna läckra måltid kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2013

Lättrimmad gurka med kolja och dillsås

Ingredienser

4 portioner
560 g koljafilé
1 kg potatis
1/2 ask sockerärtor (à 150 g)

Sås

1 schalottenlök
2 1/2 dl fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 1/2 dl vitt vin
2 1/2 dl vispgrädde
1 kruka dill
salt
peppar

Gurka

1 gurka
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1 msk smör eller margarin

Gör så här

00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2550 KJ / 609 kCal
Fett28.6 g
Kolhydrater45.5 g
Protein33 g

Testa liknande recept

  • Ugnsbakad kolja med prickig sås
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskfilé i kapprock
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad