Lättfrusen äppelyoghurt

19
0
Lättfrusen äppelyoghurt

Voilà, en snabblagad dessert som du enkelt förbereder några timmar innan middagen. Blanda ihop grovrivna äpplen, finrivet citronskal och flytande honung med matyoghurt. Lägg i en form i frysen i två timmar och du har en efterrätt gjord på fina ingredienser. Himmelskt!

Lättfrusen äppelyoghurt

Ingredienser

4 portioner
2 äpplen
1 citron
3 dl matyoghurt (10 %)
3 msk flytande honung

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).  

 

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 682 KJ / 163 kCal
Fett 6 g
Kolhydrater 24.3 g
Protein 2.5 g
Läs mer om näringsvärden