Lättfrusen äppelyoghurt

Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat
0
Lättfrusen äppelyoghurt

Voilà, en snabblagad dessert som du enkelt förbereder några timmar innan middagen. Blanda ihop grovrivna äpplen, finrivet citronskal och flytande honung med matyoghurt. Lägg i en form i frysen i två timmar och du har en efterrätt gjord på fina ingredienser. Himmelskt!

Lättfrusen äppelyoghurt

Ingredienser

4 portioner
2 äpplen
1 citron
3 dl matyoghurt (10 %)
3 msk flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi682 KJ / 163 kCal
Fett6 g
Kolhydrater24.3 g
Protein2.5 g

Testa liknande recept

Yoghurtglass med kanelplommon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cherimoyaparfait med pepparkakor
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelgranité
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelgranité med ingefära
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isspöken
Betyg 3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtglass med honungsstekta äpplen
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga