Få saker är så gott som en mustig och värmande lasagne! Lager på lager av lasagneplattor, krämig bechamelsås och smakrik köttfärssås. Bolognesen med rödvin, timjan, lök, morot och selleri får koka länge så att den blir riktigt fyllig i smakerna.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2019
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor och byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, grädde och smör.
Gör äggfri: välj äggfria lasagneplattor.
Kommentarer
Mihkel
2022-04-26Bra recept! En vitlöksklyfta är dock på tok för lite. Som att spotta italienarna rätt i ansiktet.
Inga-britt
2022-02-23Bra recept. Om man vill äta den senare och frysa in- ska man göra den helt klargräddad direkt eller hur långt kan man förbereda?
Elsa
2021-12-13Så fruktansvärt god! Värd tiden😍