Få saker är så gott som en mustig och värmande lasagne! Lager på lager av lasagneplattor, krämig bechamelsås och smakrik köttfärssås. Bolognesen med rödvin, timjan, lök, morot och selleri får koka länge så att den blir riktigt fyllig i smakerna.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor och byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, grädde och smör.
Gör äggfri: välj äggfria lasagneplattor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Men i övrigt fantastiskt god, verkligen!
Sofia
2023-03-1110 lasagneplattor kan aldrig någonsin räcka, om det inte är av något gigantiskt specialmärke. Av Icas har jag idag använt ca 25, andra större märken blir runt 20 när jag gör. Ett lager i botten, fyra lager färs, och ett på toppen, alltså fem lager plattor.
Sofia
2023-03-11En trevlig variant. Jag använde lökpulver och hackad färsk tomat istället för krossade tomater. Vinet hoppade jag över, men använde julost till topping. Gott tyckte barnen!
Jonas
2023-01-04