Få saker är så gott som en mustig och värmande lasagne! Lager på lager av lasagneplattor, krämig bechamelsås och smakrik köttfärssås. Bolognesen med rödvin, timjan, lök, morot och selleri får koka länge så att den blir riktigt fyllig i smakerna.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2019
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor och byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, grädde och smör.
Gör äggfri: välj äggfria lasagneplattor.
Kommentarer
Anton
2021-02-07Gjorde en vegetarisk variant genom att byta ut nötfärsen till formbar färs (Anamma) och slängde i en buljongtärning med Umami smak (Kung markatta). Lyxade till det genom att toppa med parmesanost. Sååååå gott!!! Hela familjen, med kräsna barn, åt - flera gånger om!
Carina
2020-11-21Fantastiskt god lasagne! Kan verkligen rekommenderas.
Sofia
2020-02-08Supergott! 👌🏼