Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Lite kebab är aldrig fel, speciellt inte när den görs på färdigstrimlad kycklinglårfilé. Till det serverar du kryddigt ajvar-ris med rödbetor och mangold. Inte ett dugg svårt men väldans gott.

Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Ingredienser

6 portioner
500 g kokta rödbetor
600 g strimlad kycklinglårfilé kebab
1 msk olja
2 påsar basmatiris boil in bag (à 125 g)
2 dl ajvar relish
65 g röd mangold
150 g fetaost

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1950 KJ / 461 kCal
Fett18 g
Salt1.07 g
Kolhydrater45 g
Protein27 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Kebabgifflar
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varma ajvar- och fetabröd
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ajvarmajonnäs
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rostad ratatouille med halloumi
    Betyg 4.2 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lax med ajvar och oliver
    Betyg 3.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad