Lapskojs med stekt ägg

Ge skolmaten en chans till revanch! Kör man sin egen lapskojs kan man krydda upp den efter smak, och med lite gräslök, gurka samt några stekta ägg blir denna rätt båda god och nostalgisk!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2021

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2408 KJ / 575 kCal
Fett26 g
Salt4.6 g
Kolhydrater48 g
Protein34 g

Kommentarer
8 stJag bytte ut gurka mot smörgåsgurka. Blev väldigt gott! Oxbringan från Carlström blev mjukt.
Lisa
Vi fick bra, mjukt kött vilket flera andra inte verkar fått. Men smaken var sååååå tråkig
Rebecca
Smaklöst. Skar köttet i ca 0,5 cm tunna skivor och lät det sjuda/småputtra i mjölken ca 15 minuter, men inte blev det mjukt för det. Finfördelades inte med hjälp av elvispen, låg kvar som skivor i moset.
Therese
Totalt oätligt. Köttet föll inte isär. Jag försökte smaka på det, men det fanns inte en möjlighet att jag ens skulle kunna tugga det. Har reklamerat.
Lena
Detta blev inte bra A-L-L-S. Kan vara det sämsta jag lagat någon gång, totalt oätbart.
Johanna
Gillar inte att slänga mat, men detta fick gå i soppåsen; i princip oätbart.
Monica
Håller med Magdalena. Inget bra recept. Köttet gick inte att tugga även fast vi lät det sjuda i mjölken i 20 minuter.
Zandra
Hej Zandra! Trist att höra, men kontakta gärna vår kundservice, https://www.ica.se/kundservice/. Hälsningar MIchelle
ICA-köket
Oxbringan var extremt dåligt tillagad från början så blev hårt och segt kött som inte gick sönder och fördelades som det ska göras i en lapskojs. Ica bör se över sin produktionslinje där. Har skickat in reklamation.
Magdalena