Här serveras en krispig kyckling som tillagats på långpanna tillsammans med rotfrukter. Kycklingen får en fin smak då vinäger och buljong ringlas över innan den steks de sista minuterna i ugnen och blir riktigt saftig. En ljuvlig doft sprider sig i köket och det är dags att sätta sig till bords.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
18 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Veronica
2021-01-21Vilken slags (inte märke) balsamvinäger ska man ha i? Det finns ju några att välja mellan.
Redaktionen ICAse
2021-05-11Hej Veronica! Det fungerar fint med vanlig balsamvinäger till det här receptet. Behöver alltså inte vara någon extra lagrad eller crema. Hälsningar Ulrika
Johanna
2020-11-16Favorit här hemma! Rekomenderar parmesansås till - blir suprergott!