Briam med kyckling, en medelhavsinspirerad rätt med potatis, zucchini och aubergine i grunden med marinerade kycklingklubbor till. Grönsakerna och potatisen ger du smak av vitlök och oregano i ugnen medan kycklingens marinad präglas av citron. Gott!
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2004
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Siv
2006-11-12Jättegott! Maken fick associationer till en restaurang i Grekland! Kanske att en kycklingklubba är i minsta laget. Nästa gång provar jag med kycklingfile.
Teija
2006-04-18Hur gott som helst! Vi tog oss friheten att ta bort auberginen och zucchinin. Istället lade vi i 3 stora morötter och 2 palsternackor (precis som Ingrid Söderman hade gjort). Tomaten lade vi till samtidigt med kycklingen för att den inte skulle bli allt för smaklös.
Cristina
2005-10-23Jätte gott! och enkel!