Långpannekyckling

Här serveras en krispig kyckling som tillagats på långpanna tillsammans med rotfrukter. Kycklingen får en fin smak då vinäger och buljong ringlas över innan den steks de sista minuterna i ugnen och blir riktigt saftig. En ljuvlig doft sprider sig i köket och det är dags att sätta sig till bords.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2015

Gör så här
00:20:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2225 KJ / 533 kCal
Fett24 g
Salt2.14 g
Kolhydrater46 g
Protein29 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
3 stLätt att göra och super gott
Rawita
Vilken slags (inte märke) balsamvinäger ska man ha i? Det finns ju några att välja mellan.
Veronica
Hej Veronica! Det fungerar fint med vanlig balsamvinäger till det här receptet. Behöver alltså inte vara någon extra lagrad eller crema. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Favorit här hemma! Rekomenderar parmesansås till - blir suprergott!
Johanna