Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Langospizza

Den här langospizzan bjuder på en härlig blandning av intensiva smaker. Nötig pesto, fyllig gräddfil och smält ost tillsammans med lök och underbar stenbitsrom. Allt detta på en bädd av nybakad smidig pizzadeg.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Receptet är avsett för 4 portioner.

  1. Pizzadeg: Sätt ugnen på 225 °C.
  2. Förbered pizzadegsmix enligt anvisningen. Dela degen i 12 bitar, ca 70 g per bit och rulla till bollar.
  3. Kavla ut på ett väl mjölat bord till runda pizzabottnar, ca 14 cm i diameter.
  4. Lägg pizzabottnarna på två bakpappersklädda ugnsplåtar.
  5. Topping: Bre 2 msk färdig pesto på varje botten.
  6. Strö över riven ost. Baka i ugnen ca 10 min.
  7. Klicka gräddfil och stenbitsrom över pizzorna. Skala, hacka och strö löken över.
  8. Beräkna 2 -3 pizzor per person

Ingredienser

Portioner: 4
Pizzadeg
  • 2 paket pizzadegmix
Topping
  • 3 1/2 dl färdig pesto
  • 1 pkt riven ost (à 150g)
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 2 burkar stenbitsrom (à 50 g)
  • 1 gul lök
Lägg till i inköpslistan