Ett smakrikt recept på ungersk gulasch. Du gör den kryddiga grytan av bland annat lök, vitlök, morötter, citron, grytbitar av fläsk, kummin och krossade tomater. Mättande och aptitligt!
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: servera med laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Örjan
2018-08-31Bör det inte vara någon form av paprika för kallad gulasch?
Redaktionen ICAse
2018-09-04Hej Örjan! Det finns många varianter på gulasch och detta är en av alla. Hälsningar Michelle
Mihai
2017-11-04First time I get the gulasch wrong! The lemons are to blame. Do not use them, the taste sucks. Otherwise, tender meat and all that.
Andreas
2017-10-02Riktigt god maträtt! Funkar även med ris till istället. Kändes nästan som en indisk curry, hade säkert funkat med naanbröd till.