Ett enkelt recept på oemotståndlig smörgåstårta med två läckra fyllningar. Du gör den av bland annat landgångsbröd, böcklingpastej, crème fraiche, räkor, ansjovisfilé, ägg, dill, stenbitsrom och ärtskott. Perfekt att servera till fest!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2009
Kontrollera noga innehållet i brödet och majonnäsen.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Carina
2020-08-15Nej den här var alldeles för salt 🥺
Redaktionen ICAse
2020-08-17Hej Carina! Vad tråkigt att höra att du tyckte det var för salt. Du kanske vill testa det här receptet https://www.ica.se/recept/varens-godaste-smorgastarta-720205/ som inte innehåller anjsovis och är därmed lite mindre salt. Annars har vi ett gäng andra recept samlade på den här sidan https://www.ica.se/buffe/artikel/god-smorgastarta/. Hälsningar Elina