Mört lamm med smak av vitlök och rosmarin. Täckt med kryddig crust av pistagenötter, örter, chili och citron. Servera med en smakrik och len kräm på vita bönor och färskost. Honung och citron höjer lammet till oanade höjder.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013
Fri från gluten.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott, har tillagat lammstek med detta recept 4 år i rad. Så gott, har spridit receptet vidare så många i min bekantskapskrets har fått detta recept. OBS som tillbehör har jag bönröran, spenat, krosspotatis i ugn och grekisk sallad. Nej tack för julmat på påsken! Det ska vara lammstek eller annat i lammväg. Underbart gott
Arja
2022-04-14Inte OK med länk till annat recept.
Åke
2021-10-16Riktigt gott med crunchet på lammracksen!
Lotta
2020-04-12