Lammkorv med spenat- och grynsallad
Lammkorv är en smakrik korv som passar utmärkt ihop med en spenat- och grynsallad. Gula körsbärstomater piggar upp rätten som också serveras tillsammans med en klick yoghurt som lenar. En snabb och lättlagad rätt som ändå bjuder på en kulinarisk upplevelse, och som passar lika bra till vardag som till helg.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019
Ingredienser
2 portioner
2 port grynblandning orzo
2 port lammkorv
1 tsk olja
250 g gula eller röda körsbärstomater
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
1 dl matyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2734 KJ / 653 kCal
Fett32 g
Salt3.12 g
Kolhydrater51 g
Protein34 g
Kommentar
Korven mycket kod, Grynblandningen känns "nyttig"
Kari
2019-01-17