Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Lammkorv med spenat- och grynsallad

Lammkorv är en smakrik korv som passar utmärkt ihop med en spenat- och grynsallad. Gula körsbärstomater piggar upp rätten som också serveras tillsammans med en klick yoghurt som lenar. En snabb och lättlagad rätt som ändå bjuder på en kulinarisk upplevelse, och som passar lika bra till vardag som till helg.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 40, 2018
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka grynmixen enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Stek korven runt om i oljan.
  3. Dela tomaterna och blanda dem och spenat med grynmix.
  4. Servera korven med grynblandningen och en klick yoghurt.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven, annars fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut grynmixen mot quinoa eller helt bovete och torkade röda linser.
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkfri ersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port grynblandning orzo
  • 2 port lammkorv
  • 1 tsk olja
  • 250 g gula eller röda körsbärstomater
  • 1/2 påse babyspenat (à 65 g)
  • 1 dl matyoghurt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2734 kJ / 653 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer