Bjud på en riktig smakkavalkad med denna lättlagade marockanska gryta som du gör på lammgrytbitar, morot, katrinplommon, kanelstänger, lagerblad och spiskummin. Laga gärna grytan dagen före så smakerna hinner mogna ordentligt.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2013
Gör glutenfri: Servera med ris, quinoa eller bovete i stället för couscous.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i fonden.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2022-10-15Godaste grytan vi ätit. Alla smaker gifter sig med varandra. Denna lär det bli mååånga fler gånger.
Kajsa
2022-03-18Blev väldigt gott tyckte lyckat recept
Anette
2015-12-05Mycket gott recept. Använde dadlar istälket för katrinplommon. Gick alldeles utmärkt. De smälter i grytan och finns där bara som smak.