Ett värmande långkok med spanska förtecken som tillagas i två steg. Först kokas grytbitar av nöt smältande möra i ugnen, sedan tillsätts en härlig blandning av färska grönsaker och korv. Välj en färsk, alltså rå, chorizokorv som ger mycket smak och mustighet i grytan.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2014
Fri från gluten, men kontrollera innehållet i korven och välj lämpligt bröd till.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i fonden och korven. Välj laktosfri gräddfil och lämpligt bröd till.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i fonden och korven. Byt gräddfil mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour supreme (innehåller soja) och välj lämpligt bröd till.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i fonden och korven. Välj lämpligt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2021-06-05En fråga? Vad är tillsätt fräset för något
Johanna
2021-04-19Helt fantastisk smak! Jag tyckte dock att det var för lite vatten i receptet. Fick hälla på samma mängd igen eftersom köttet kokade torrt i ugnen trots lock på grytan
Kjell
2020-03-04Det var ju jättegott.