Getostgratinerad laxschnitzel
Gör en snabb och smakfull getostgratinerad laxschnitzel till middag ikväll. Ugnsstek din ljuvliga, brynta lax täckt av ost och servera den varm ihop med potatis eller ris samt den härliga tomatsåsen med fin koriandersmak.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000
Ingredienser
4 portioner
4 skivor laxfilé (à 180 g)
4 skivor getost
Tomatsalsa
1 gul lök
4 stjälkar selleri
smör (att steka i)
1 paprika
4 bifftomater
1 kruka färsk koriander
salt
peppar
Till servering
ris eller potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag serverade salsan ljummen men nästa gång tänker jag servera den kall. Jag tänker också öka på mängden koriander och möjligen tillsätta en droppe tabasco eller två.
Sofia
2008-07-26Kanongott! Smakerna "gifter sig" fint. Dessutom lättlagat. Lade till ett par vitlöksklyftor i salsan. Familjen ger fyra hattar.
Kerstin
2007-02-20Supergott speciellt om man älskar getost och koriander!!!
Annica
2006-11-20