Indieninspirerat grytrecept med lammfärs, morötter, lök och vitkål. Smaksätt lammfärsgrytan med curry, kanel, kokosmjölk och sambal oelek och servera med rostad mandel och nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gustav
2014-10-31Gott! Mandelsmaken till är jättegod men det blir ännu godare med rostade mandelflak istället för hel mandel.
Redaktionen
2014-10-10Hej Sigvard! Tack för din synpunkt gällande mått. Vi ska försöka bli bättre på det framöver!
Sigvard
2014-10-07Hej! Kommer också att testa, säkert även med annan färs än lamm. MEN! Varför använda ett diffust mått som "1/2 kruka"? Det förutsätter ju att du alltid köper just ICA:s krukor med engångskryddor. Bättre att ange ett riktigt mått som "XX gram" eller "y dl hackad persilja" särskilt för dem som köper sin persilja knippevis eller har egen! Tycker det borde vara normalsättet att ange mängd. Bästa hälsningar/Sigvard S