När kylan blir allt mer påtaglig är det bra att det finns maträtter som värmer en ruggig höstkväll. Denna lammfärsgryta är då ett ypperligt alternativ. Med smaker som vitlök, kanel, kardemumma, curry och kokosmjölk kan man ändå blunda och för en stund förflytta smaklökar och sinnen till Indien.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2015
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helene
2022-10-04Jag dubblade alla kryddor blev gott då
Christer
2020-06-29Skippa riset, i med blomkålen tillsammans med kryddorna å du har en komplett gryta! ;-)
Magnus
2016-05-03Då äter du kött som är av sämre kvalité och ett djur som är gammalt. För lammkött räknas till djur som är runt 6-12 månader. Alltså djur som ännu inte har blivit könsmogna. För jag har aldrig haft problem med att lammkött "smakar kofta".