Lammfärsbullar i pitabröd

Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammfärsbullar i pitabröd

Vardagsmat när den är som bäst! Fyll pitabröd med saftiga lammfärsbullar, strimlad rödkål, skivad saltgurka, yoghurt och ajvar. Komplettera gärna med dina egna favorittillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Lammfärsbullar i pitabröd

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/2 sats lammfärsbullar (se länk i steg 2)
200 g rödkål
1/2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
4 saltgurkor
8 pitabröd
2 dl tjock yoghurt (10%)
1 dl ajvar relish

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Falafel i pita
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rödkål med mango och pitachips
    Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Röd kålpudding
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödkålsfyllda äpplen
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad