Lammfärsbiffar med fetaost och rosmarin är en tilltalande middagsmåltid som för tankarna till Medelhavet. De saftiga biffarna gör du av lammfärs, fetaost, sambal oelek och rosmarin och serverar tillsammans med rostad potatis och färgsprakande tomatsås. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
25 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bo
2020-03-21Det måste vara en miss i receptet, de föll ju isär och liknar allt annat än biffar! Ett ägg i hade väl löst detta!
Redaktionen ICAse
2020-03-24Hej Bo! Vad tråkigt att det inte blev bra för dig. Det saknas inget i receptet men det är viktigt att du blandar smeten ordentligt så att den blir just en smet. Hoppas att du vill testa laga biffarna igen! Hälsningar Elina
Mona
2019-05-05Supergott!!! Ska laga för andra gången nu!!
Kerstin
2016-05-05Låter mycket gott, ska testas till helgen.....