Feta- och lammfärsbiffar i tomatsås är en tilltalande middagsmåltid som tar smaklökarna på en tripp till Medelhavet. Med ingredienser som fetaost, sambal oelek och rosmarin i kombination med lammfärsen blir denna rätt lätt en favorit. Servera med den saftiga zucchinisalladen och pasta.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
25 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten.
Gör äggfri: uteslut ägg. Använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-christin
2021-07-31Fantastiskt gott!
Florian
2019-08-10Denna är klockren!! Vilka smaker! Alla proppmätta och nöjda! Enkel med! Körde Ghost pepper istället för sambal. Var toppen