Lammfärsbiffar
Saftiga lammfärsbiffar med lök och vitlök är gott och enkelt att göra! Servera tillsammans med dina favorittillbehör, som till exempel klyftpotatis, rotfrukter eller pitabröd. Välj själv om du vill steka biffarna eller tillaga dem färdigt i ugn.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019
Ingredienser
8 portioner
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
3 ägg
1 dl havregryn
2 tsk torkad persilja
2 tsk salt
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 kg lammfärs
olivolja (till stekning)
För alla
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Näringsvärdet är beräknat per biff.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi722 KJ / 173 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater3 g
Protein13 g
Kommentarer
Goda saftiga lättlagade!
Mia
2023-12-12Lättlagade och jättegod smak. Gjorde gräddsås på skyn och serverade med potatis- och palsternackspuré samt kokta morötter. Min 3-åring slukade det!
Moa
2023-09-18Väldigt lätta att göra och smakade toppen
Ursula
2023-06-01