Lammfärsbiffar

2
0
Lammfärsbiffar

Saftiga lammfärsbiffar med lök och vitlök är gott och enkelt att göra! Servera tillsammans med dina favorittillbehör, som till exempel klyftpotatis, rotfrukter eller pitabröd. Välj själv om du vill steka biffarna eller grädda dem i ugn.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Lammfärsbiffar

Ingredienser

8 portioner
2
gula lökar
2
vitlöksklyftor
3
ägg
1 dl
havregryn
2 tsk
torkad persilja
2 tsk
salt
1 tsk
grovmalen svartpeppar
1 kg
lammfärs
-
olivolja (till stekning)

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.

Näringsvärdet är beräknat per biff.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Som i Lammfärsbiffar med rostade tomater, tzatziki och matvete, Libanesisk bowl och Grekisk toast.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 722 KJ / 173 kCal
Fett 12 g
Salt 1 g
Kolhydrater 3 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept