Ett matigt recept på smakrika marockanska färsbullar. Du gör färsbiffarna av bland annat russin, lök, persilja, vitlök, crème fraiche och nöt- eller lammfärs. Servera bullarna med mjuka, kokta morötter!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkfritt, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Doftar härligt smakar gott!
Irina
2023-03-26Jag är vegetarian och använde Anamma formbar färs istället för kött. Serverade en klick matlagningsyoghurt till. Jättegott.
Carola
2020-02-10Åh! De här är så otroligt goda. Och smidigt att göra. Lite extra cremefraishe i köttbullssnmeten är inte fel. Morötterna till är perfekt.
Urban
2011-03-12