Lammbruschetta med tomat och rosmarinsmetana

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammbruschetta med tomat och rosmarinsmetana

Bruschetta med tomat, rökt lammfiol och rosmarinsmetana är en god förrätt, tapas eller snitt att servera till fördrinken. Stek bröd gyllene i olivolja och vitlök. Toppa bruschettan med hackad tomat och lök, fårfiol samt röran av smetana och rosmarin. Också gott på crostini!

Lammbruschetta med tomat och rosmarinsmetana

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
4 tomater gärna både gula och röda
1/2 dl olivolja
flingsalt och svartpeppar
1 msk hackad rosmarin
2 dl smetana
4 skivor lantbröd
1 vitlöksklyfta
150 g skivad rökt lammfiol

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är beräknad per portion (ej buffé).
Energi3315 KJ / 791 kCal
Fett60.1 g
Kolhydrater29.4 g
Protein32.3 g

Testa liknande recept

Rosmarinstekt lamm med grönsaksflarn och rostad vitlökssmetana
Betyg 3.4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baconlindad lammburgare
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad chèvre med rosmarinhonung
Betyg 2.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hel grillad lammstek
Betyg 3.3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lamm med paprika och squash
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gör egen lammkorv med fårost och rosmarin
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad