Gratinerad chèvre med rosmarinhonung

Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
0
Gratinerad chèvre med rosmarinhonung

Smaken rundas av när den franska getosten chèvre snabbt gratineras i ugnen. I kombination med sötman från honungen så blir det en förrätt som går hem hos de flesta. Även dem som tvekar att äta getost. Den färska rosmarinen i honungen förstärker upplevelsen av sydfranska fläktar.

Gratinerad chèvre med rosmarinhonung

Ingredienser

4 portioner
1 kruka krispsallad
2 tomater
4 skivor ljust bröd, gärna lantbröd
8 skivor chèvre (à ca 1 cm tjocka)
1/2 dl flytande honung
1 1/2 tsk hackad, färsk rosmarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1338 KJ / 320 kCal
Fett15.8 g
Kolhydrater29.8 g
Protein13.3 g

Testa liknande recept

Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm getost med citrus- och myntahonung
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre chaud - chèvretoast
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad getost med rödlök och sharon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad chèvre med lins- och rotfruktssallad
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga