Kvällens middag inspireras av Asien. Med smaker av ingefära och kokosmjölk sprider denna värmande gryta en underbar väldoft i köket. Koka nudlarna separat innan du slänger ner dem i grytan tillsammans med tofun, champinjonerna och resten av grönsakerna. Toppa med koriander vid servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Steker champinjonerna först och använder rökt tofu! 🙂
Malin
2020-01-18Tips! Marinera tofun i ca 10 minuter innan du tillsätter den. Marinaden gör du snabbt med lite soja ingefära o chili och salt. Smakar så mycket mera då. Den här rätten gör vi gärna om
Maria
2018-03-02