Lakritspannacotta med turkisk peppar

Om man älskar lakrits är detta recept ett måste. Chocka den snälla och lena pannacottan med turkisk peppar och lakritspulver. De krossade saltlakrits karamellerna lägger sig som krutdamm över denna tuffa dessert.

Gör så här
00:05:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1874 KJ / 447 kCal
Fett33 g
Salt0.12 g
Kolhydrater34 g
Protein3 g
Kommentarer
6 stKan man byta gelatin mot ex vis agar agar?
Jenny
Hej Jenny! Utan att ha provat det, så skulle jag säga att det går bra att byta ut gelantin mot agar agar. Doseringen står nog med all säkerhet på agar agarförpackningen. Lycka till. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
För lite gelatin i mitt tycke. Jag tar 3 blad. Men annars en helt suverän dessert som älskas av alla!
Elisabeth
Vet inte vad ni har för pannacotta i era glas på bilden, för det är inte lakrits iaf ... för den blir brunaktig
Lise-lott
Som står nedan alldeles för mycket socker - ta bort receptet lr korrigera!
Pia
Hej Pia mfl! Nu har vi lagat och justerat i receptet så det ska vara korrekt. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Instämmer, alldeles för mycket socker!!! Vilket jag upptäckte för sent, dvs ingen tid att göra om pannacottan!
Maria
Hej Maria! Vi behöver laga om detta men när vi gjorde den gick det bra med 2 dl. Hälsningar Michelle
ICA-köket
2dl strösocker? Gick inte att äta Fick hälla ut allting och göra om det på 1/2 dl strösocker istället.
Jenny
Hej Jenny! Japp, så gjorde vi. Men vid tillfälle får vi göra om och testa med mindre socker. Hälsningar Michelle
ICA-köket