Chokladdoppade lakritsmandlar

Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
0
Chokladdoppade lakritsmandlar

Sötmandel och choklad passar ihop som hand i handske! Doppa mandlarna i en riktigt god mörk choklad. Rulla sedan i lakritspulver för en spännande smakbrytning. Genom att rosta sötmandlarna får de en djupare karaktär som ger en rikare upplevelse.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Chokladdoppade lakritsmandlar

Ingredienser

ca 50 mandlar
1 1/2 dl  rostade sötmandlar
100 g  smält mörk choklad (70 %)
1/2 dl  lakritspulver

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.

Gör så här

Näringsberäkningen är per sats.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi5130 KJ / 1224 kCal
Fett80 g
Salt0.04 g
Kolhydrater96 g
Protein28 g

Testa liknande recept

Kolaklubbor med lakrits 
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mjuk lakrits- & chokladfudge
Betyg 2.9 av 5.
738 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rawfood godis med dadlar, lakrits och flingsalt
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lakritsbollar
Betyg 4.2 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelpudrad mandelchoklad
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lakritsbrownie med pekannötter och citroncréme
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga