Kladdkakemuffins banan & choklad

En variant på kladdkaka och kladdmuffins som kommer att ta dig med storm! Den hemliga ingrediensen? Bananskivor nedtryckta i muffinsmeten. Resultatet blir en genialisk kombination av banan och ljuvligt kladdig choklad.
Fler smarriga kladdkakerecept hittar du här.

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1449 KJ / 346 kCal
Fett14.2 g
Kolhydrater47.5 g
Protein5.9 g
Kommentarer
33 stSkall det bara vara 5 MATSKEDAR med mjöl?
Vickan
Hej Vickan! Ja, det stämmer. Eller man kan ju också säga 0,75 dl för det är samma sak. Då kanske det låter lite mer! ;) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej! Går mjölet att ersättas med mandelmjöl för att muffinsen glutenfria? Undrar Fanny
Fanny
Hej Fanny! Det säkraste är att ersätta mjölet med glutenfri mjölmix. Om du använder mandelmjöl så suger det inte upp vätskan på samma sätt, så då kanske du behöver öka mängden lite och ta lite extra kakao som också binder vätska bra. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
👍😄👍👍👍
Erika