Kladdkaka med brynt smör i smeten – javisst det blir så gott. Det brynta smöret ger kladdkakan en fyllig smak. Smeten med det brynta smöret är även smaksatt med mycket kakao och vaniljsocker samt lite flingsalt som balanserar smaken fint. Servera kladdkakan med grädde och färska bär.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Katarina
1/23/2021Så sjukt mkt socker i denna. Går ju inte äta! Halvera till hälften. Sen har jag bara inne den i 10-15 min och sen kyler. Kladdig ska den va
Anisa
12/2/2020Hade rårrörsocker istället för vanligt strösocker och minskade mängden till 3 dl. Blev så förbannat gott!
Karolina
11/8/2020Mkt bra recept. Kladdkakan blev perfekt. Tog 3 dl socker och lät kakan stå 10.5 min på 175 grader och sedan stängde jag av ugnen och lät kakan gräddas på eftervärlden i 14 min och den blev helt perfekt kladdig och seg. Täckte formen med kokos som också ger en go smak till kakan.