Kycklingspett med dragonmajonnäs

Kycklingspett är tacksam buffé- eller brunchmat. Här använder vi kycklinglårfilé som håller sig saftig och god även när spetten serveras kalla. Krydda kycklingen med torkade örter och bjud med en underbart god dragonmajonnäs att dippa kycklingbitarna i.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Ingredienser
6 bufféportioner
Dragonmajonnäs
2 dl majonnäs
1 dl hackad färsk dragon
1 msk finrivet citronskal
1 krm salt
Kycklingspett
400 g kycklinglårfilé
1 tsk torkad dragon
1 tsk torkad timjan
1 tsk torkad rosmarin
1/2 tsk salt
2 krm peppar
trägrillspett
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1272 KJ / 304 kCal
Fett28 g
Salt1.2 g
Kolhydrater0.6 g
Protein13 g
Kommentarer