Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter
Ett smakrikt recept på fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter som du bara måste prova! Låt skivorna av ditt stekta kött sjuda med rosmarin, apelsinskal och crème fraiche som du sedan serverar med ris och krispiga sockerärter.
Ingredienser
4 portioner
600 g fläskytterfilé
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
1/2 dl vatten
1 kvist färsk rosmarin (1 kvist motsvarar 1 tsk torkad rosmarin)
1 tsk rivet apelsinskal
2 dl crème fraiche
Till servering
jasminris
sockerärtor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Gick hem hos gästerna med. Detta gör vi fler gånger.
Anna-lena
2023-09-30Otroligt gott, apelsinsås och rosmarin i såsen var fantastiskt gott. Den här rätten gör vi gärna om!
Åsa
2022-03-06det ser väldigt gott ut ska prova någon gång Med vänlig hälsning gunnar
Gunnar
2016-07-11