Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter

Betyg 3.1 av 5.
60 personer har röstat
5
Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter

Ett smakrikt recept på fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter som du bara måste prova! Låt skivorna av ditt stekta kött sjuda med rosmarin, apelsinskal och crème fraiche som du sedan serverar med ris och krispiga sockerärter.

Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter

Ingredienser

4 portioner
600 g fläskytterfilé
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
1/2 dl vatten
1 kvist färsk rosmarin (1 kvist motsvarar 1 tsk torkad rosmarin)
1 tsk rivet apelsinskal
2 dl crème fraiche

Till servering

jasminris
sockerärtor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
60 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Gick hem hos gästerna med. Detta gör vi fler gånger.

Anna-lena

2023-09-30

Otroligt gott, apelsinsås och rosmarin i såsen var fantastiskt gott. Den här rätten gör vi gärna om!

Åsa

2022-03-06

det ser väldigt gott ut ska prova någon gång Med vänlig hälsning gunnar

Gunnar

2016-07-11

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Fläskytterfilé med ljumna plommon
Betyg 2.8 av 5.
70 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskytterfilé i ugn
Betyg 4.7 av 5.
226 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläskytterfilé med brysselkål
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt fläskytterfilé med pressad potatis
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskytterfilé med avokadobea
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga