Ett smakrikt recept på fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter som du bara måste prova! Låt skivorna av ditt stekta kött sjuda med rosmarin, apelsinskal och crème fraiche som du sedan serverar med ris och krispiga sockerärter.
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett, byt ut crème fraichen mot laktosfri crème fraiche och krydda själv med senap, vitt vin och lök.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett, byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och krydda med själv med senap, vitt vin och lök.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Otroligt gott, apelsinsås och rosmarin i såsen var fantastiskt gott. Den här rätten gör vi gärna om!
Åsa
2022-03-06det ser väldigt gott ut ska prova någon gång Med vänlig hälsning gunnar
Gunnar
2016-07-11Hej Peter! 2 dl crème fraiche tänkte vi var lagom.
Redaktionen
2015-01-21