Kycklingpastasallad i curryyoghurt
Delikat pastasallad med inspiration från Indien. Syrlig matlagningsyoghurt, mild chutney och härlig curry blandas med pasta och grillad kyckling i en exotisk smaksymfoni. För ett fulländat resultat garnerar du med finhackad persilja och rostad lök.
Ingredienser
4 portioner
300 g pasta t ex gnocchi
1 st grillad kyckling
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl lättmajonnäs
2 msk currypulver
1/2 dl mild chutney
3 dl fryst grönsaksblandning (ärter, majs och paprika)
salt
peppar
Garnering
rostad lök
finhackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2670 KJ / 627 kCal
Fett22.4 g
Kommentarer
God och lättlagad. Jag håller med om att den funkar lika bra ljummen. Är min nya favorit till matlådan, gör ofta denna på söndagen så har jag mumsig matlåda till måndagen.
Maria
2013-10-19Detta är super!Har gjort denna många gånger. Jag har alltid skivad rödlök i också, mums. Ett tips är att salladen är även jättegod att äta ljummen.
Anne
2009-02-03Supergott och enkelt. Alla gillade detta även barnen. (Barn på 3 & 4 år), la även i lite tomatskivor. Saknade dock någon lök, tar nog tunnt skivad rödlök nästa gång. Perfekt till varma sommarkvällar.
Regina
2007-07-16