Delikat pastasallad med inspiration från Indien. Syrlig matlagningsyoghurt, mild chutney och härlig curry blandas med pasta och grillad kyckling i en exotisk smaksymfoni. För ett fulländat resultat garnerar du med finhackad persilja och rostad lök.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2013-10-19God och lättlagad. Jag håller med om att den funkar lika bra ljummen. Är min nya favorit till matlådan, gör ofta denna på söndagen så har jag mumsig matlåda till måndagen.
Anne
2009-02-03Detta är super!Har gjort denna många gånger. Jag har alltid skivad rödlök i också, mums. Ett tips är att salladen är även jättegod att äta ljummen.
Regina
2007-07-16Supergott och enkelt. Alla gillade detta även barnen. (Barn på 3 & 4 år), la även i lite tomatskivor. Saknade dock någon lök, tar nog tunnt skivad rödlök nästa gång. Perfekt till varma sommarkvällar.