Den här krämiga kycklingpastan lyfts till högre höjder med tomatpesto. Medan pastan kokar steker du lök och kyckling som du kryddar med salt, peppar och timjan innan du rör ner tomatpesto och grädde. Efter några minuters puttrande på spisen är middagen klar. Servera med färska körsbärstomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2021
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut pesto och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Snabbt, enkelt och gott!
Niklas
2023-04-19Tråkigt och smaklöst
Emelie
2022-02-06