Färgstark och smakrik är den här pastarätten med soltorkade tomater, spenat och vitlök som serveras tillsammans med ugnsstekta kycklingklubbor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2012
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pia
2020-05-10Vad är det för soja man ska ha?
Redaktionen ICAse
2020-05-11Hej Pia! Vi har nu uppdaterat receptet med vilken sorts soja. Men har du bara kinesisk hemma så går det bra det med. Men då blir färgen lite mörkare. Hälsningar Ulrika
Jenny
2012-08-16Riktigt gott, kommer lagas igen.
Eva-charlotta
2012-04-11Suveränt gott, denna rätt kommer jag att göra flera ggr =)