Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Färgstark och smakrik är den här pastarätten med soltorkade tomater, spenat och vitlök som serveras tillsammans med ugnsstekta kycklingklubbor.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från ägg.Gör glutenfri: använd glutenfri pastaGör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Kotlett med tomat- och krassesallad
Krämig fläskkarré med äpple
Lasagne med kycklingfärs och grillad paprika
Kotlettpanna med silverlök och soltorkade tomater
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer