Färgstark och smakrik är den här pastarätten med soltorkade tomater, spenat och vitlök som serveras tillsammans med ugnsstekta kycklingklubbor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2012
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad är det för soja man ska ha?
Pia
2020-05-10Hej Pia! Vi har nu uppdaterat receptet med vilken sorts soja. Men har du bara kinesisk hemma så går det bra det med. Men då blir färgen lite mörkare. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-05-11Riktigt gott, kommer lagas igen.
Jenny
2012-08-16Suveränt gott, denna rätt kommer jag att göra flera ggr =)
Eva-charlotta
2012-04-11