Kycklingpasta med grädde, dijonsenap, vitlök och spenat
Älskade kyckling! I denna krämiga och fräscha kycklingpasta med grädde lägger vi tomater, fransk senap, vitlök, dragon och spenat för att lyfta smaken på denna festliga vardagsfavorit. Toppa med parmesan.
Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Gör glutenfri: välj glutenfri bönpasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Byt ut spenat mot broccoli.
Anette
2021-04-20Gott! Vi lade till lite sötstark senap i såsen och toppade även med pinjenötter - mums!
Viktoria
2021-03-07