Kycklingpanna med tomat och champinjoner

Kycklingpanna med tomat och champinjoner är ett matigt och smakfullt recept som du tillagar på under 45 minuter. Pannan har en härligt krämig konsistens och innehåller läckra ingredienser som saftiga kycklinglår, champinjoner, krossade tomater, rödlök, vispgrädde och timjan. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2014

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2860 KJ / 683 kCal
Fett35.3 g
Kolhydrater57.1 g
Protein32.5 g

Kommentarer
12 stJag tyckte det blev super gott. Jag hade inga kyckling lår så jag bytte ut det till kyckling filéer. Stekte dem en längre stund tills de var nästan helt färdiga. Tog 800g krossad tomat och 2,5 dl vispgrädde. Lät det små koka i I 30 mon så kycklingen nästan trillade isär. Mumsigt. Super bra recept.
Li
Hej Lena! Vi får om ursäkt för tryckfelfelsNisse på receptkorten, men vi har ändrat tiden på kycklingen här på ica.se. Stort tack till alla som gjort oss uppmärksamma på felet med tiden! Gällande mängden är det ibland svårt att hitta förpackningar i exakt rätt storlek och eftersom detta recept gått med i Matkassen så var det den förpackningsstorleken som fanns vid det tillfället. Vi gör verkligen vad vi kan för att det ska bli toppresultat hos alla!
Ica-köket
Hej på er! Vi ber så mycket om ursäkt för att vi satte får kort tid att puttra! Vi rekommenderar minst 30 min puttrande för kycklingen. Tack för att ni hörde av er så vi kunde fixa till detta!
Ica-köket
Håller med föregående inlägg, för kort koktid. Stekte låren, och lät dom koka lite längre än 10 min, men dom var rosa/röda i mitten. Hemskt! Sedan så var det inte mycke kött på låren. Vi blev inte mätta. Det går inte att ha kycklinglår till en familj på 4 pers (2 vuxna och 2 ungdomar) som ska äta sig mätta efter en arbetsdag. Jag måste säga att innehållet i recepten är väldigt varierande, ibland räcker det bra, ibland blir det över, och ibland räcker det knappt till 4 st personer.
Lena
Våra kycklinglår var också rosa i övre delen, trots att de puttrat längre än 10 minuter. Skulle ha vänt på dem efter en stund så kanske det hade klarat sig.
Maja
Eftersom kycklingen, precis som andra före mig konstaterat, behövde koka betydligt längre än vad det stod i receptet sa så blev lök och svamp urkokt och tråkig. Det här lagar jag inte igen.
Eva
Håller med alla andra, man fick koka kycklingen minst 30-40 min innan dom blev klara!
Erica
Alledeles för kort tillagningstid med 10 minuter!! Jag stekte ändå kycklinglåren väl på båda sidor och lät dom puttra i över 20 minuter, men när vi satte oss för att äta var alla låren helt rosaröda inuti och inte alls klara! Vi åt inte låren, dom åkte i soptunnan, vi åt bara såsen och den var god!
Ann
Gott. Tänker prova lägga i bacon el kryddig korv nästa gång, tror det skulle vara gott med lite mer sälta/sting
Kerstin
Efter 30 minuter var kycklingen fortfarande inte klar, jag är rädd för att äta kyckling som det är, och att inte kunna lita på att recepten är testade är inte okej! Alldeles rosa och gummiaktig. Stort minus!
Emelie