En ljuvlig kycklingpanna med svarta bönor som du snabbt kan blanda ihop. Några torkade aprikoser eller russin ger en härlig söt ton som passar utmärkt med bönorna och kycklingstrimlorna. Servera med till exempel quinoa.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj ris, potatis, quinoa eller glutenfri cous cous att servera till.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
I beskrivningen står inte att man ska hälla i de svarta bönorna.
Eva
2022-03-03Hej Eva! Hoppsan, det hade visst missats. Men nu har vi uppdaterat receptet med bönorna. Tack för att du hörde av dig så vi kunde rätta till receptet. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2022-03-07Jättegott! Dubblade kryddorna och serverade med havreris. Kycklingen stektes vid sidan om så att rätten passade till oss som föredrar veggo också 😉. Tillbehör: picklad rödlök och turkisk yoghurt. 👍
Cecilia
2021-09-27Har bara gjort den citrondressade råkostsalladen. Åt den till stekt lax. Jättegod, syrlig, vackra färger.
Susanna
2010-04-24