Kycklingpanna med svarta bönor

En ljuvlig kycklingpanna med svarta bönor som du snabbt kan blanda ihop. NÄgra torkade aprikoser eller russin ger en hÀrlig söt ton som passar utmÀrkt med bönorna och kycklingstrimlorna. Servera med till exempel quinoa.
Ett recept frÄn:
Buffé nr 4, 2008

Ingredienser
4 portioner
1 liten squash
1 rödlök
1 gul paprika
6 - 7 torkade aprikoser (eller russin)
350 g strimlad kyckling (fÀrdigpaketerad eller strimlad bröst-/lÄrfilé)
1 tsk olja till stekning
1 burk svarta bönor (à ca 400 g)
500 g krossade tomater
1 tsk malen spiskummin
1 tsk malen koriander
flingsalt
nymalen svartpeppar
Till servering
fullkornsbulgur, quinoa, ris eller potatis
Gör sÄ hÀr
00:05:00
Har du lagat receptet?
NÀringsvÀrde per portion
Energi1797 KJ / 427 kCal
Kommentarer
6 stI beskrivningen stÄr inte att man ska hÀlla i de svarta bönorna.
Eva
Hej Eva! Hoppsan, det hade visst missats. Men nu har vi uppdaterat receptet med bönorna. Tack för att du hörde av dig sÄ vi kunde rÀtta till receptet. HÀlsningar Michelle
ICA-köket
JĂ€ttegott! Dubblade kryddorna och serverade med havreris. Kycklingen stektes vid sidan om sĂ„ att rĂ€tten passade till oss som föredrar veggo ocksĂ„ đ. Tillbehör: picklad rödlök och turkisk yoghurt. đ
Cecilia
Har bara gjort den citrondressade rÄkostsalladen. à t den till stekt lax. JÀttegod, syrlig, vackra fÀrger.
Susanna