Kycklingpanna med citron och rosmarin

Denna kycklingpanna är en krämig och god maträtt som smaksatts med citron och rosmarin. De spröda sockerärtorna bidrar med en härlig krispighet till den möra kycklingen. Serveras med ris och ett gott bröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2011

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2556 KJ / 611 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater71 g
Protein40.3 g

Kommentarer
6 stDet passar väldigt bra att lägga till zucchini i mindre bitar i pannan.
Susanne
Denna rätt gillar alla i familjen! Fast tar mindre mängd rosmarin. (Allra helst en kvist färsk.) Det är stor skillnad i smaken på en härligt mjuk o gul eko citron än en ”vanlig”.
Cecilia
Nej. Lätt att det blir besk smak iom citronskalet. Tanken med citron och rosmarin är toppen. Tycker dock det är för mycket av de båda i denna rätt. Ska testa igen med mindre av dessa.
Sara
Enkelt och gott! Funkar bra att frysa in också!
Björn
D et ocksågott med lime
Heléne
Det doftade och smakade inte speciellt gott i pannan, men som helhet med allt ihop så ville jag äta upp matlådorna också! Kommer absolut att göras här igen - snart!
Oscar