Kycklingleverpastej med balsamico

Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kycklingleverpastej med balsamico

Kycklingleverpastejen gör sig bra på minglet eller buffébordet. Låt den stå minst tolv timmar i kylen innan du serverar den ihop med mjukt eller rostat bröd, och gärna lingon och cornichoner.

Kycklingleverpastej med balsamico

Ingredienser

4 portioner
250 g färsk eller fryst kycklinglever
3 schalottenlökar
2 msk olivolja
1/2 dl vit balsamicovinäger
1 tsk rosépeppar
1/2 tsk svartpeppar
1/2 tsk salt
100 g rumstempererat smör

Till servering

bröd
fikonmarmelad
cornichons

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per portion, exkl tillbehör.
Energi676 KJ / 162 kCal
Fett15 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Bresaola med ädelostfikon
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lantpaté med pistagenötter
    Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Fikonflarn med ädelost
    Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kycklingcrostini med fikonmarmelad
    Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad